15. syyskuuta 2013

Ei hullumpi tusina

Minulla oli viime keväänä ilo ja kunnia tulla valituksi Sisustustoimittajat ry:n mahtavaan porukkaan, jonka jäsenillä on ehtymätön kiinnostus kauniita tiloja ja oivaltavia esineitä kohtaan. 

Yhdistys vie eteenpäin laadun ja hyvän muotoilun viestiä valitsemalla vuosittain Toimittajien tusinan eli 12 kiinnostavinta uutuustuotetta. Tänä vuonna kunniakirjat jaettiin Katajanokan Tulli- ja Pakkahuoneella, Helsinki Design Weekin avajaisjuhlien yhteydessä 13.9. Illan aikana juhlittiin voittajia sekä nostettiin malja yhdistyksen 30-vuotiselle taipaleelle.  Tusinan tuotteet ovat esillä Above-näyttelyssä, Tulli- ja Pakkahuoneen yläkerrassa 14 - 22.9. Eteerisen kauniin osaston suunnittelusta on vastannut Susanna Vento. 

Saman katon alla voi käydä ihmettelemässä vaikka mitä muutakin mielenkiintoista, vaikkapa 3D- tulostusta. Finnish Design Shop tarjoaa puolestaan mahdollisuuden paitsi bongata uutuuksia ennakkoon, ostaa ne saman tien omaksi. Niin ja onhan tuo Tulli- ja Pakkahuone jo itsessäänkin vierailun arvoinen. Käykää ihmeessä pyörähtämässä, jos liikutte kulmilla.

Tässäpä tämä, tyylikäs tusina. Nämä kaikki tuotteet ovat jo tuotannossa ja kaikkien saatavilla. Se olikin tällä kertaa yksi keskeisistä valintakriteereistä. 








Kuvat: Finnish Design Shop ja valmistajat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti