22. tammikuuta 2014

Niin on hempeää

Yksi pienoinen sisustusprojekti suoritettu. Iidan (7) huoneen tyyli on ehkä aavistuksen rönsyilevämpi, mitä olin suunnitellut. Pidän kyllä graafisesta ilmeestä, mutta päädyn aina oman kodin sisustamisessa  toisenlaisiin viritelmiin. 

Suurin haaste tässä hommassa oli tutkailla maalikaupan värikarttoja. Koska alun perin valitsemani musta tuntui sittenkin liian synkältä, lähdin hakemaan pariin päätyseinään hillittyä roosan sävyä. Muistin siinä vaihtoehtojen kanssa tuskaillessani, että Weekday Carnival -blogissa olisi joskus maalailtu seiniä roosalla. Onneksi on älypuhelin ja sisustusblogit, Y422 oli nimittäin täydellinen sävyvalinta tähän tilaan. Tapettikin sointuu siihen mukavasti.

Nurkkaukseen, johon olin alun perin ajatellut asentaa lisää säilytystilaa, sujahti sittenkin mustaksi maalattu korituoli ja lukulamppu. Toiseen päätyseinään asensin IKEAn RIBBA-tauluhyllyt. En raaskinut joulutuhlailun jälkeen tilata Ferm-livingin lakanoita, mutta IKEAn Repetera-tekstiilimallistosta löytyi ihan yhtä hyvä vaihtoehto – ja siinäkin on pilviä. 

Kyllä tässä huoneessa viihtyy nyt mutsikin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti