7. elokuuta 2013

Uuden alku

Kakskulmaa. Kas siinä nimi blogilleni.  Ajattelen sen jollain tapaa viittaavan asumiseen ja sisustamiseen, asioihin, joista tulen näillä sivuilla pääasiassa kirjoittamaan. Katsos, kulmiahan löytyy kodeista ja näkökulmiakin voi olla monenlaisia. Liekö kaukaa haettua, mutta tällä mennään. 

Vuosien varrella kaikesta kotiin liittyvästä on tullut tärkeä osa päivittäistä työtäni. Olen ammatiltani sisustustoimittaja, copywriter ja viestinnän suunnittelija. Pyöritän pientä viestintätoimistoani, Paperilintua.  Kirjoitan, stailaan, järjestelen, ideoin, pyörittelen sanoja. Sellaista se on. Minun yritykseni.

Blogissani tulen esittelemään asioita, jotka inspiroivat minua, ovat ne sitten kauniita esineitä, viehkoja vaatteita, hurmaavia paikkoja, tai no, ihan mitä vain. Taidanpa jättää aihepiirin melko laajaksi. Tulette näkemään pikku paloja omasta kodistani, ehkäpä myös vilahduksen lapsistani, Iidasta (6) ja Olavista (4). Olemme vuosi sitten muuttaneet erillistaloon Espooseen ja tekemistä riittää; ainakin keittiö ja kylppäri pitäisi lähivuosina uusia. Kotimme järjestys on kaukana täydellisestä, mutta siedän keskeneräisiä asioita hyvin. Sokeudun vähän liiankin helposti nurkille, jotka vaativat laittoa. Saattaa olla, että blogin myötä valpastun tässä suhteessa.

Sitten meillä on mökki, oikeastaan kaksikin. Toinen on pieni pihapiiri hiljaisen korpijärven kainalossa Keski-Suomessa, toinen kaikki nykyaikaiset tarpeet täyttävä kokonaisuus Päijänteen rannalla. Kaksi paikkaa, kaksi täysin erilaista luonnetta. Juuri päättyneen kesäloman aikana teimme siinä ensiksi mainitussa kesäkeitaassa pientä pintaremonttia. Luulen, että siitä aiheesta luontevasti koostuu ensimmäinen varsinainen postaukseni. Saattaapa kesämuisteloita tulla tähän alkuun enemmänkin. Mutta nyt nostan maljan sille, että Kakskulmaa on vihdoinkin nähnyt päivänvalon. Toivon, että tässä osoitteessa tulen viihtymään vielä pitkään. Ei olisi pahaksi, jos tekin viihtyisitte.
Kuullaan pian!
Näistä Päijänteen maisemista kohti syksyä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti