14. marraskuuta 2013

Ideoita Iidan huoneeseen

Olen tässä kiireiden jälkeen hieman katsellut ympärilleni. Yksikään sisustusprojekti ei ole ikuisuuksiin edennyt meidän huushollissa. Lienee syytä olla järjestelmällinen, jos meinaa saada jotain aikaiseksi. Päätin, että asia nro.1 on Iidan, 6, huoneen loppusilaus. Näiden kollaasien kanssa suuntaan viikonloppuna ainakin maalikauppaan ja IKEAan. Siitä se lähtee.

Iidan huone on ollut vaiheessa jo pitkään. Valkoisten huonekalujen ympärille pitäisi saada lisää silmäniloa ja toiminnallisuutta. Sekin on pidettävä mielessä, että pikkulasten jutut ovat menneisyyttä. Ei siis mitään prinsessahörhelöitä, nallekarhuja tai pinkkiä. Mutta pupuja saa olla sopivassa määrin, ainakin alla oleva juliste meni heittämällä läpi, kun kysyin asiaa tyttöseltä. 

Ferm livingin "In the rain" -tapetti, joka on jo vedetty yhdelle seinälle, saa määritellä huoneen värimaailman. Mukaan mahtuu näin ollen hempeää roosaa, vaaleanharmaata ja mustaa. Nojatuolin tyynyjen verhoiluun ajattelin mustavalkoista pallokuviollista kuosia. 

Lähtökohta on tämä, homma vaikuttaa aika selkeältä. Katsotaan myöhemmin, millaisessa huoneessa Iida majailee.


Kuvat valmistajilta.

Tuotteet:
Juliste: Seventy Tree, seventytree.bigcartel.com
Maalisävyt: Tikkurilan Tunne väri -värikartta, tikkurila.fi
Tuoli: Muuto, finnishdesignshop.fi
Pallokangas: Spira, domdom.fi
Seinähylly: IKEAn Ekby Järpen, ikea.fi
Kattovalaisin: Muuto, finnishdesignshop.fi
Lakanat ja tapetti: Ferm Living, www.fermliving.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti