27. elokuuta 2013

Pientä kivaa

Jotain koti kyllä kaipaa, piristystä tummien sävyjen joukkoon. Sekaan solahtaisi hempeitä puuterinsävyjä, vaikkapa alkajaisiksi pari tuollaista Hayn sohvatyynyä. Eteisen kattoon olen jo pidemmän aikaa etsinyt uutta valaisinta. Form Us With Loven One Nordicille suunnittelema kuparinen Levels saattaisi koristaa tilan täydellisesti. Sehän on kuin kaunein kakku. Eteisessä olisi paikkansa myös Muuton hauskoille Dots-ripustimille.

Ferm Livingin korejakin voisin hankkia, kylpyhuoneeseen pyykeille ja tytön huoneeseen leluille. Ainakin tuo syötävän suloinen väri on sellainen, jota saisi näkyä siellä täällä.

Myös olohuoneen puolelle on haku päällä. Sohvapöytämme on tällä hetkellä aivan liian pieni, joten voisin raapustaa haavekirjaan Muuton Around-pöydän. Ja tuota Gubin Grassshopper lattiavalaisinta olen katsellut kaiholla. Siihen se menisi, sohvan kulmalle lukulampuksi. Juuri tuossa lohenpunaisessa värissä. Ruokailutilan seinällä on puolestaan kohta, joka ammottaa tyhjyyttään. Joko ripustan siihen kivan kehystetyn julisteen tai miksi en satsaisi Muuton Ministacked hyllymoduuleihin.

Ferm Livingin keittiöpyyhe päätyi joukkoon iloiseen, koska siinä loistavat juuri ne sävyt, joita juuri nyt janoan. Saa nähdä mitä syksy tuo tullessaan meidän huusholliin. Toivottavasti jonkin näistä.


Kuvat valmistajilta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti